Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
events@ictmedia.nl, redactie@itexecutive.nl, sales@ictmedia.nl
073 - 614 0070

Veiligheid gewaarborgd op onze evenementen!

//
Posted By
/
Categories

Als ICT Media zijn we blij dat we onze community en partners weer bij elkaar kunnen brengen tijdens fysieke evenementen in deze uitdagende tijd.

Dit neemt niet weg dat wij ook verder blijven uitbouwen op het virtuele vlak met nieuwe concepten zoals CIO TV, virtuele events en online ronde tafel sessies.

Welke maatregelen neemt ICT Media om de veiligheid van bezoekers en partners die deelnemen aan congressen, events en ronde tafel sessies te garanderen?

Uiteraard zullen wij altijd de geldende overheidsrichtlijnen (RIVM) in acht nemen en opvolgen. Op verschillende manieren zullen we extra maatregelen treffen samen met de door ons geselecteerde en goedgekeurde (Covid-19 normen) locaties.

Door de 1,5 meter maatregel zullen wij een ruimere opzet hebben van de tafels bij sessies en diners en zullen sommige events kleinschaliger zijn. Uiteraard kun je van ICT Media verwachten dat we nog steeds dezelfde intimiteit en sfeer proberen te creëren als je van ons gewend bent.

Uitgangspunten:

  • Registratie voorafgaand aan events is altijd verplicht.
  • Bij binnenkomst word je gewezen op de huisregels, looplijnen en geldende protocollen.
  • Wij zorgen samen met de locatie voor extra ruimte bij ontvangst en in gangpaden.
  • Indien je gezondheidsklachten hebt, dan verzoeken wij je om niet deel te nemen aan een event en thuis te blijven. Mocht je binnenkomen met klachten dan verzoeken wij je huiswaarts te gaan.
  • Op verschillende plekken op de locaties is desinfectiemateriaal beschikbaar.
  • Extra hygiëne checks zijn afgesproken met de betreffende locatie.
  • In openbare ruimtes vragen wij gasten ook zelf verantwoording te nemen om voldoende afstand tot andere gasten te bewaren.
  • Gasten worden verzocht de aanwijzingen van de organisatie op te volgen omtrent het placeren aan tafels.

Wij houden de overheidsrichtlijnen nauwlettend in de gaten. Mochten bepaalde maatregelen vanuit de overheid/RIVM aangepast worden dan zullen wij als ICT Media hierop direct acteren en maatregelen nemen.

Stay safe, stay healthy!

Graag tot ziens op een van onze events.

Leave a Reply