Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl
073 - 614 0070

Werken bij ICT Media

Commercieel Administratief Medewerker (20-24 uur per week)

Voor uitbreiding van ons back-office team zijn wij op zoek naar een gedreven persoon die onze organisatie kan op commercieel administratief gebied kan ondersteunen in alle dagelijkse werkzaamheden. Als commercieel administratief medewerker op de back-office houd je je vooral bezig met alle voorkomende administratieve taken in het order to cash traject en je zorgt voor correcte overzichten voor de project manager, zodat het order to delivery traject door de delivery afdeling succesvol kan worden doorlopen. Daarnaast bewaak je alle werkzaamheden in het operationele salesproces en bied je incidenteel ondersteuning aan de delivery afdeling tijdens en bij de grotere events. In de functie van commercieel administratief medewerker ben je een belangrijke schakel, zowel intern als ook tussen ICT Media en haar business partners. Speerpunten in de...
Read More →

Over ICT Media
Wij zijn een multimediale organisatie, actief op het gebied van evenementen, media, onderzoek en educatie. Centraal in onze dienstverlening staan de Nederlandse CIO en andere IT-verantwoordelijken en hun organisaties. Daarnaast richten we ons op andere (top)bestuurders die informatietechnologie op een vernieuwende manier willen inzetten.

Naast een community van IT-bestuurders faciliteren we tevens een levendige sourcing-gemeenschap. Dat alles doen we met toonaangevende netwerkevenementen, relevante content en vakinformatie om de toepassing van ICT binnen de moderne tech-economie op een hoger plan te brengen. Hoogtepunt is de jaarlijkse CIODAY die geen enkele Nederlandse CIO of IT-executive van betekenis wil missen.

Binnen de Nederlandse ICT-industrie is ICT Media de absolute marktleider. Die sterke positie willen we graag verder uitbouwen. Om die reden zoeken wij gedreven mensen die helpen ons platform te versterken. Mensen met commerciële flair, maar wel met inhoud. Jij maakt mede het verschil en zorgt er samen met onze business partners voor dat onze betekenis en relevantie voor de Nederlandse CIO-community nog groter wordt.