Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl
073 - 614 0070

Werken bij ICT Media

Project Coordinator Events 32 – 40 uur per week

Taken en verantwoordelijkheden Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven persoon die proactief bijdraagt aan het versterken van ons doelgroepenplatform. In deze functie maak je deel uit van het Project- & Deliveryteam van ICT Media. Als Project Coordinator houd je je voornamelijk bezig met het hele proces voor met name ronde tafel sessies en summits door selecteren, het uitzetten, implementeren en evalueren van maatwerk ronde tafel en Summits. Gedurende deze projecten werk je nauw samen met onze business partners en coördineer je intern alle operationele acties. Daarnaast ben je o.a. verantwoordelijk het gehele uitnodigingsproces en optimaliseren van het totale bestandsbeheer. Taken/verantwoordelijkheden: Ondersteuning Ronde tafel/diner sessies & onderzoeken Logistieke verwerking t.b.v. evenementen en projecten (registratie, communicatie en afstemming met deelnemers) Voeren...
Read More →

Over ICT Media
Wij zijn een multimediale organisatie, actief op het gebied van evenementen, media, onderzoek en educatie. Centraal in onze dienstverlening staan de Nederlandse CIO en andere IT-verantwoordelijken en hun organisaties. Daarnaast richten we ons op andere (top)bestuurders die informatietechnologie op een vernieuwende manier willen inzetten.

Naast een community van IT-bestuurders faciliteren we tevens een levendige sourcing-gemeenschap. Dat alles doen we met toonaangevende netwerkevenementen, relevante content en vakinformatie om de toepassing van ICT binnen de moderne tech-economie op een hoger plan te brengen. Hoogtepunt is de jaarlijkse CIODAY die geen enkele Nederlandse CIO of IT-executive van betekenis wil missen.

Binnen de Nederlandse ICT-industrie is ICT Media de absolute marktleider. Die sterke positie willen we graag verder uitbouwen. Om die reden zoeken wij gedreven mensen die helpen ons platform te versterken. Mensen met commerciële flair, maar wel met inhoud. Jij maakt mede het verschil en zorgt er samen met onze business partners voor dat onze betekenis en relevantie voor de Nederlandse CIO-community nog groter wordt.