Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl, redactie@ictmedia.nl, sales@ictmedia.nl
073 - 614 0070

ICT Media

Where the brilliant minds meet

De boardroom in de villa Vught is het resultaat van een zoektocht naar een locatie die uiteindelijk niet te vinden bleek: een vergaderruimte die niet alleen rust en beslotenheid biedt, maar tevens is voorzien van de nieuwste communicatietechnologieën en een hoogstaand horecagedeelte. Omdat geen enkele locatie in Nederland voldeed aan onze eisen, creëerden we hem zelf. Een boardroom die qua beleving het hoogst haalbare biedt.

Met deze voorziening krijgt vergaderen op boardroomniveau een nieuwe betekenis. De locatie kenmerkt zich door een exclusieve en besloten ambiance, uitgebreide audiovisuele voorzieningen, een uitstekende keuken en een gezellige bar. De inrichting en de materialen zijn eerlijk en aaibaar. De ruimte is dankzij een doordachte kleurstelling en glaspartijen, licht en besloten tegelijk. De akoestiek is optimaal afgestemd op vergaderingen en presentaties. Dus alle aandacht voor wat er op de agenda staat. Topontmoetingen in deze boardroom worden ondersteund door ergonomische stoelen, de modernste audiovisuele faciliteiten, snel internet voor high quality videoconferencing, optimale akoestiek en lichtafstemming. De 22-zits vergadertafel en de loungebanken zorgen voor zowel ruimte als een ‘onder ons’ gevoel.

De boardroom van de villa Vught is bij uitstek geschikt voor confidentieel topoverleg op neutraal terrein. De luxe entourage en onze hooggekwalificeerde medewerkers doen geheel recht aan de strenge eisen van de doelgroep: alles op topniveau! In de Bossche Boardroom kijken we niet voortdurend op de klok. Vergaderingen en andere bijeenkomsten op boardroom niveau kunnen nu eenmaal uitlopen. Onze medewerkers staan tot uw dienst tot u uitgepraat bent.

Denkt u dat deze boardroom voor uw organisatie geschikt is? Neem dan contact op met ICT Media en wij verwelkomen u én uw gasten voor een onvergetelijke avond op het hoogste niveau.

Vul het onderstaande formulier in.

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Bericht