Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl, redactie@ictmedia.nl, sales@ictmedia.nl
073 - 614 0070
OM DINERSHOW
Bezoek OMDINERSHOW.nl
De Oscars op Sourcing

OM Dinershow

De Oscars op sourcing

Deelnemers

Programma

Partnerships

TOMMIES

VIP Diner & Entertainment

150 gasten

Voor de sourcing community is de OM Diner Show een van de jaarlijkse hoogtepunten. Een belangrijk netwerkgelegenheid voor voor degenen die aan de top staan van de sourcing-industrie. Dit jaarlijkse evenement voor managers senior business en IT-managers – biedt hen ook inzichten en best practices in een ontspannen ambiance.

Middag + Avond

De dag kenmerkt zich door een sterk inhoudelijke middagtrack, de Sourcing Summit, met keynotes, rondetafels en workshops. De avond leent zich voor ontspanning en entertainment met de uitreiking van de TOMMIES award tijdens een zalig diner.

Partnerships

Door onze activiteiten zorgvuldig op te zetten ondersteunen wij onze partners met hun verkoop-en marketingdoelen. Een hoge kwaliteit van onze activiteiten is onze hoogste prioriteit, door hierop te focussen is het voor ons als organisatie mogelijk om het gewenste niveau van bezoekers te trekken naar onze events. Gedurende de ontwikkeling van het proces werken we nauw met onze partners en doelgroep samen. Door dat te doen kan je het beste de toegevoegde waarde creëren voor doelgroep en partners. En dat is precies wat we met je willen doen!

TOMMIES

Bij een sourcing ecosysteem gaat het om de dynamische samenwerking tussen verschillende opdrachtgevers, leveranciers of andere betrokkenen, zoals toeleveranciers, overheden of onderwijsinstellingen, op het gebied van sourcing zoals outsoucring, off shoring, public en private cloud, uitbesteding van bedrijfsprocessen, IaaS of PaaS.

VIP Diner & Entertainment

Geweldige artiesten, uitstekende gastvrijheid en muziek onderscheiden de OM Dinershow. De show zorgt voor ene perfecte sfeer om te kunnen netwerking met sourcing collega’s. De OM Dinershow is een van de jaarlijkse hoogte punten van de sourcing community!

Formule Dinershow

Elk jaar in December, wanneer de sneeuw begint te vallen, is het tijd voor het meest plesante en stylische event van het jaar: De Outsource Magazine Diner show!

In een sceneniche omgeving in Amsterdam, senior sourcing executieves verzamelen voor een avond van entertainment, netwerken en een uitstekend diner en natuurlijk de uitreiking van de jaarlijkse, prestigieuze TOMMIES.

Geweldige artiesten, uitstekende hospitality and muziek onderscheiden de OM Diner Show. De show creëert een perfecte atmosfeer voor gemakkelijk netwerken met sourcing collegae. 

Een geweldige kans en omgeving om je gasten en prospects te entertainen. Ben je er dit jaar bij?

In samenwerking van ICT Media kan een partner:

  • Aanspraak maken op de verschillende disciplines van Sourcing gemeenschap;
  • Bouwen en versterken van relaties met C-level gasten;
  • Merkbewustzijn en zichtbaarheid creëren onder uw doelgroep;
  • Benoem uw klant of bedrijf voor een TOMMIE award;
  • Contactmomenten met uw doelgroep in een gezellige en ontspannen omgeving;
  • Genereer leads en nog belangrijker: Target Account Sales!

Format

Rondetafel sessies

Expert/Thema sessies

Ochtend & Middag

Plenair programma I
Sterke lineup van sprekers.

Lunch pauze

Breakout Sessions I
Rondetafel sessies, expert sessies en/of peer sessies

Receptie

Avond

Dinershow + Award uitreiking

8-10 C-level gasten (60 minuten)

• Gasten zijn enkel op uitnodiging op basis van de Target Account List
• ICT Media helpt met het tot stand komen van de thema van de sessie en ondersteunen voor een client/gast spreker
• ICT Media zal ondersteunen in het uitnodiging proces
• Moderatie voor meer diepgaandere discussies op aangegeven topics
• AV materiaal en dranken

Een ronde tafel sessie is de ideale manier voor partners om in contact te komen met hun doelgroep. Kennis wordt gedeeld dankzij directe contacten en deelnemers aan de sessie zijn in staat om een duidelijk beeld van de problemen op de markt te krijgen.

Partners en hun leidinggevenden starten de sessie, echter wordt dit altijd met respect voor de gemeenschap gedaan en zonder het bevorderen van eigen bedrijven.

Deelnemers aan de ronde tafels waarderen dit en het resultaat is dan altijd van hoge waarde voor beide partners en doelgroep.

15-35 C-level gasten (60 minuten)

• Open sessie voor de gasten om te bezoeken
• ICT Media helpt met het tot stand komen van de thema van de sessie
• Inclusief moderatie, AV materiaal en dranken

Een gemeenschap kan niet floreren zonder interactie en kennisuitwisseling. Daarom bieden ICT media en zijn partners de leden binnen de CIO gemeenschap aan om deel te nemen aan deskundige expert of thema sessies voor de CIO.

Managers van een aantal organisaties gaan een discussie aan over een actueel onderwerp. Na een inleidende presentatie door een deskundige of client ontstaat er vaak al snel een levendige discussie.

Een expert sessie wordt doorgaans gepresenteerd door één leverancier, terwijl een thema sessie wordt gepresenteerd door een selectie van leveranciers die werken in een zogenaamde eco-systeem.

TOMMIES

Most Inspirational Sourcing Leader

Een persoonlijke Award, voor de manager die zich heeft onderscheiden door leiderschap te tonen en successen te boeken.

Most Successful Company in Sourcing

Deze Award wordt toegekend aan een organisatie aan de klantzijde van de markt, die heeft laten zien hoe met strategic sourcing successen zijn te behalen, soms onder lastige omstandigheden.

Most Innovative Sourcing Vendor

De Award voor de dienstverlener die innovatie niet alleen als marketingterm ziet, maar ook in de praktijk brengt.

Most Revolutionary Ecosystem

De Award voor organisaties die verdergaan dan transactionele samenwerking. Gemeenschappelijke doelstellingen, onderlinge afhankelijkheid en lange-termijndoelstellingen zijn belangrijke criteria.

Nominate a partner

Denk je dat iemand, een partner geschikt of wellicht je eigen organisatie geschikt is voor de TOMMIES? Nomineren!

Partner worden?

Uw organisatie ondersteunen in verkoop en marketing doelstellingen

ICT Media ondersteunt haar partners in hun verkoop en marketing doelstellingen op basis van een hoge kwaliteit programma en entourage, in combinatie met een buitengewone doelgroep van hoog niveau. Het programma is volledig vraag gestuurde en het opgezet in samenwerking met partners op alle thema’s die hoog staan op de agenda van de bezoekers.

Onderstaand zijn de standaard pakketten die ICT Media aanbied, prijs op aanvraag. Daarnaast leveren we ook maatwerk oplossingen en aanvullende sponsoring opties. Neem contact op voor meer informatie op alle partnerschap mogelijkheden.

Event Partner

Als Event partner heeft u voor twee personen toegang tot het diner en een door ICT Media gefaciliteerde dinertafel van 8 personen. Daarnaast heeft u in de communicatie tijdens de dag en in de maanden rondom het event zichtbaarheid als Event partner. Als laatste heeft u de mogelijkheid om zelf een rondetafel sessie te hosten tijdens het middagprogramma.

Meer informatie aanvragen

Tafel partner

Als tafel partner heeft u voor twee personen toegang tot het diner en een door ICT Media gefacilieerde dinertafel van 8 personen. Er is geen mogelijkheid om zelf een rondetafel sessie te hosten tijdens het middagprogramma.

Meer informatie aanvragen