Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl, redactie@ictmedia.nl, sales@ictmedia.nl
073 - 614 0070
Innovatie & Transformatie
Bezoek Innovatie&Transformatie.nl

Innovatie & Transformatie

Deelnemers

Programma

Partnerships

Walking Diner & Entertainment

200 bezoekers

Het Jaarcongres Innovatie & Transformatie is het jaarlijkse netwerk-evenement voor C-level technologie- en businessleiders en hun direct reports. Naast het plenaire programma werken we aan demand-gedreven breakouts waarin eveneens de inbreng vanuit de doelgroep centraal staat. Marktpartijen hebben diverse mogelijkheden om in het programma te participeren. We sluiten af met een informeel ‘walking dinner’.

Programma

Technologie en leiderschap zijn belangrijke factoren bij het aanpassen van de organisatie aan het digitale tijdperk. De kloof overbruggen tussen mensen (leiders, teams, professionals) en mogelijkheden (blockchain, RPA, IoT, kunstmatige intelligentie enzovoorts) staat daarbij centraal. CxO’s en innovatieleiders van uiteenlopende achtergronden zullen hun visie, kennis en ervaringen delen.

Partnerships

Partners kunnen bij klanten geïmplementeerde innovatieoplossingen zowel plenair als gedurende de breakouts samen met de klant presenteren. Op basis van de door jullie aangedragen showcases maken wij een op maat gemaakt voorstel, waarmee je maximaal ‘thought leadership’ kunt claimen binnen de community.

Suggesties voor in te brengen onderwerpen zijn: AI, blockchain, IoT, sensortechnologie, robotics, process automation, service management, analytics, UX, machine learning, cloud, edge computing, api-technologie, microservices, low-code development, virtual augmented & mixed reality. Maar ook execution, business innovation, agile, devops, data-management enzovoorts.

VIP Diner & Entertainment

Na een intensief dag programma heeft een selecte groep van partners hebben het voorrecht om te genieten van de meest exquise gerechten en drankjes in onze VIP-diner met de deelnemers. Een fantastische, gezellige, zeer feestelijke netwerk avond met spectaculaire acts door bekende performers: een ideale gelegenheid om de besprekingen voort te zetten of voor een woord met een selecte groep van uw belangrijkste accounts of klanten.

Innovatie & Transformatie

Kloof overbruggen

Op het Jaarcongres Innovatie & Transformatie staat de organisatorische component van innovatie centraal. Veel bedrijven gaan, met oog op slagkracht, wendbaarheid en schaalbaarheid, over op modellen en werkwijzen als DevOps, Agile, zelfsturende teams, autonomie voor individuele werknemer enzovoorts.

Binnen deze nieuwe dynamiek en werkwijzen komt veel innovatie van onderaf (eigen mensen) en vanuit onverwachte hoek (zoals bij de samenwerking met startups of ketenpartners) de organisatie binnen. Het is aan de bestuurder, en met name de CIO, om de organisatie hierop in te richten. Voor de direct reports en meer inhoudelijke functies betekent dit dat ze veel meer invloed kunnen uitoefenen op de koers, economie en aard van het bedrijf.

In de nieuwe technologie enablede wereld is alles mogelijk en nagenoeg iedereen is er vanuit zijn of haar eigen unieke positie in staat om de veranderingen mede vorm te geven. CIO’s, CEO’s, architecten, informatiemanagers, businesseigenaren, innovatieve starters – op het Jaarcongres Innovatie en Transformatie in Nieuwegein is ruimte voor iedereen die wil samenwerken aan een succesvolle toekomst.

In samenwerking van ICT Media kan een partner:

  • Aanspraak maken op de verschillende disciplines van de sourcing en CIO/IT community;
  • Bouwen en versterken van relaties met C-level gasten;
  • Merkbewustzijn en zichtbaarheid creëren onder uw doelgroep;
  • Contactmomenten met uw doelgroep in een gezellige en ontspannen omgeving;
  • Genereer leads en nog belangrijker: Target Account Sales!

Format

Discussietafel sessie

Programma

Plenair programma
Lineup keynotes door CxO aan de vraagzijde en cases van (partner & klant)

Lunch pauze
Partnerplein

Breakout Sessies
Discussietafels van 8 tot 10 personen

Receptie en netwerkborrel
Partnerplein

Walking dinenr op uitnodiging
Ruimte voor 100+ gasten met live entertainment

8-10 C-level gasten (75 minuten)

• ICT Media helpt met het tot stand komen van de thema van de sessie en ondersteunen voor een client/gast spreker
• ICT Media zal ondersteunen in het uitnodiging proces
• Op verzoek: moderatie voor meer diepgaandere discussies op aangegeven topics

Een discussietafel sessie is de ideale manier voor partners om in contact te komen met hun doelgroep. Kennis wordt gedeeld dankzij directe contacten en deelnemers aan de sessie zijn in staat om een duidelijk beeld van de problemen op de markt te krijgen.

Partners en hun leidinggevenden starten de sessie, echter wordt dit altijd met respect voor de gemeenschap gedaan en zonder het bevorderen van eigen bedrijven.

Deelnemers aan de discussietafels waarderen dit en het resultaat is dan altijd van hoge waarde voor beide partners en doelgroep.

Partner worden?

Uw organisatie ondersteunen in verkoop en marketing doelstellingen

ICT Media ondersteunt haar partners in hun verkoop en marketing doelstellingen op basis van een hoge kwaliteit programma en entourage, in combinatie met een buitengewone doelgroep van hoog niveau. 

Onderstaand zijn de standaard pakketten die ICT Media aanbied, prijs op aanvraag. Daarnaast leveren we ook maatwerk oplossingen en aanvullende sponsoring opties. Neem contact op voor meer informatie.

Platinum Partner

Als Platinum partner heeft u betrokkenheid in het plenaire programme met use case en toegang tot het VIP walking dinner.

Daarnaast heeft u met dit pakket de maximale zichtbaarheid tijdens het event met een grote stand, uw eigen discussietafelsessie tijdens het breakout programma, 6 toegangskaarten voor uw sales, 40 kaarten voor uw (IT executive) relaties en een uitgebreide mediacampagne gedurende de maanden rondom het jaarcongres.

Meer informatie aanvragen

Gold partner

Als Gold partner heeft u toegang tot het jaarcongres met ruim 250 doelgroep gasten. Daarnaast zijn er zijn er een beperkt aantal dinertafels beschikbaar voor het VIP Diner met ruim 100 doelgroep gasten en krijgt u een discussietafel tijdens het breakout programma.

Daarnaast heeft u met dit pakket een medium zichtbaarheid tijdens het event met o.a. een kleine stand, 4 toegangskaarten, 20 kaarten voor uw (IT executive) relaties voor uw sales en een kleine mediacampagne gedurende de maanden rondom het jaarcongres.

Meer informatie aanvragen

Zilver partner

Als Zilver partner heeft u toegang tot het jaarcongres met ruim 250 doelgroep gasten en uw eigen discussietafel. Daarnaast heeft u met dit pakket zichtbaarheid tijdens het event met o.a. een kleine stand,  2 toegangskaarten voor uw sales en 10 kaarten voor uw (IT executive) relaties.

Meer informatie aanvragen