Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl, redactie@ictmedia.nl, sales@ictmedia.nl
073 - 614 0070

CDODAY

Deelnemers

Programma

Partnerships

100 bezoekers

CDODAY is exclusief voor participanten van hoog niveau. Voor de CDO’s maar ook voor hun peer zoals de CIO’s, CTO’s, CMO’s, COO’s, VP’s, directors, direct reports, senior/IT management niveau en content matter experts zoals auteurs, hoogleraren, onderzoekers e.d.

Deelnemers CDODAY 2018

Programma

Inhoudelijk, to-the-point, laagdrempelig, interactief en bovenal relevant. Zomaar een greep uit de trefwoorden die van toepassing zijn op de vernieuwde formule van ICT Media. Ongedwongen evenementen rondom een actueel thema, met een inspirerend plenaire start en een verdere inhoudelijke verdieping tijdens de break-outs.

Programma CDODAY 2018

Partnerships

Zoals met onze jaarlijkse congressen is de CDODAY formule van ICT Media gericht op het vervullen van de hoge vraag op kwaliteit op content en netwerk facilitators. Dit stelt ons in staat om de juiste deelnemers te vinden voor onze activiteiten. Doordat we hoeveelheid partners beperken tot een maximum zorgen we ervoor dat deelnemers in een informele sfeer blijven waarbij openlijk kan worden gediscussieerd.

Partners CDODAY 2018

Zoals met onze jaarlijkse congressen is formule van ICT Media gericht op het vervullen van de hoge vraag op kwaliteit op content en netwerk facilitators. Dit stelt ons in staat om de juiste deelnemers te vinden voor onze activiteiten. Doordat we de hoeveelheid partners beperken tot een maximum zorgen we ervoor dat deelnemers in een informele sfeer blijven waarbij openlijk kan worden gediscussieerd.

In samenwerking van ICT Media kan een partner:

  • Aanspraak maken op de verschillende disciplines van CDO community;
  • Bouwen en versterken van relaties met C-level gasten;
  • Merkbewustzijn en zichtbaarheid creëren onder uw doelgroep;
  • Contactmomenten met uw doelgroep in een gezellige en ontspannen omgeving;
  • Genereer leads en nog belangrijker: Target Account Sales!

Format

Dag

Ontvangst & Lunch

Plenair programma I
Lineup van sterke sprekers

Break
Partnerplein

Plenair programma II
Rondetafel sessies, expert sessies en/of peer sessies

Receptie

Walking Diner
Ruimte voor 100 gasten met live entertainment

Uitgebreid programma

Partner worden?

Uw organisatie ondersteunen in verkoop en marketing doelstellingen

ICT Media ondersteunt haar partners in hun verkoop en marketing doelstellingen op basis van een hoge kwaliteit programma en entourage, in combinatie met een buitengewone doelgroep van hoog niveau. Het programma is volledig vraag gestuurde en het opgezet in samenwerking met partners op alle thema’s die hoog staan op de agenda van de bezoekers.

Voor CDODAY zijn er standaard pakketten, prijs op aanvraag. Daarnaast leveren we ook maatwerk oplossingen en aanvullende sponsoring opties. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier voor meer informatie.

Vul het onderstaande formulier in.

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Je telefoonnumer (optioneel)

Onderwerp

Bericht