Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl
073 - 614 0070
CIODINERSHOW
Bezoek CIODINERSHOW.nl
De Oscars op Innovatie
Diner & Live
entertainment

CIO Dinershow

De Oscars op innovatie

Deelnemers

Programma

Partnerships

TIMMIES

VIP Diner & Entertainment

200 gasten

Ieder jaar weer moeten wij ons uiterste best doen om te zorgen dat we alle aanmeldingen een plek kunnen geven in de sfeer van de Orangerie. Dat is niet gemakkelijk met ieder jaar een toename van aanmeldingen. We wijten dat aan de geweldige atmosfeer, niveau van hospitaliteit en mogelijkheden om te netwerken.

Middag + Avond

De dag kenmerkt zich door een sterk inhoudelijke middagtrack, de Business Innovation Summit, met keynotes, rondetafels en workshops. De avond leent zich voor ontspanning en entertainment met de uitreiking van de TIMMIES award tijdens een zalig diner.

Partnerships

Door onze activiteiten zorgvuldig op te zetten ondersteunen wij onze partners met hun verkoop-en marketingdoelen. Een hoge kwaliteit van onze activiteiten is onze hoogste prioriteit, door hierop te focussen is het voor ons als organisatie mogelijk om het gewenste niveau van bezoekers te trekken naar onze events. Gedurende de ontwikkeling van het proces werken we nauw met onze partners en doelgroep samen. Door dat te doen kan je het beste de toegevoegde waarde creëren voor doelgroep en partners. En dat is precies wat we met je willen doen!

TIMMIES

The Innovation Manager Awards’ (kortweg TIM Awards of ook wel Timmies) zijn een initiatief van ICT Media en CIO Magazine, bedoeld om innovatieve projecten te belonen en te stimuleren bij zowel leveranciers als afnemers op het gebied van IT. De prijzen worden elk jaar uitgereikt tijdens de sfeervolle CIO Dinershow in de Orangerie te ’s-Hertogenbosch

VIP Diner & Entertainment

Geweldige artiesten, uitstekende gastvrijheid en muziek onderscheiden de CIO Dinershow. De show zorgt voor ene perfecte sfeer om te kunnen netwerking met vak collega’s. De CIO Dinershow is een van de jaarlijkse hoogte punten van de CIO community!

Formule Dinershow

In de prachtige Orangerie in Den Bosch verzamelen senior IT Executives zich voor een avond van entertainment, netwerken, zalig diner en natuurlijk de uitreiking van de TIMMIES award, uitgereikt door CIO Magazine

Door te focussen op kwaliteit kunnen we als organisatie het juiste niveau van bezoekers naantrekken. Gedurende de voorbereidingen werken we nauw samen met onze partners en de and CIO community. Hierdoor kunnen we het beste bepalen wat goed is voor de doelgroep en onze partners. 

In samenwerking van ICT Media kan een partner:

  • Aanspraak maken op de verschillende disciplines van CIO gemeenschap;
  • Bouwen en versterken van relaties met C-level gasten;
  • Merkbewustzijn en zichtbaarheid creëren onder uw doelgroep;
  • Benoem uw klant of bedrijf voor een TIMMIE award;
  • Contactmomenten met uw doelgroep in een gezellige en ontspannen omgeving;
  • Genereer leads en nog belangrijker: Target Account Sales!

 

Format

Rondetafel sessies

Expert/Thema sessies

Ochtend & Middag

Plenair programma I
Sterke lineup van sprekers.

Lunch pauze

Breakout Sessions I
Rondetafel sessies, expert sessies en/of peer sessies

Receptie

Avond

Dinershow + Award uitreiking

8-10 C-level gasten (60 minuten)

• Gasten zijn enkel op uitnodiging op basis van de Target Account List
• ICT Media helpt met het tot stand komen van de thema van de sessie en ondersteunen voor een client/gast spreker
• ICT Media zal ondersteunen in het uitnodiging proces
• Moderatie voor meer diepgaandere discussies op aangegeven topics
• AV materiaal en dranken

Een ronde tafel sessie is de ideale manier voor partners om in contact te komen met hun doelgroep. Kennis wordt gedeeld dankzij directe contacten en deelnemers aan de sessie zijn in staat om een duidelijk beeld van de problemen op de markt te krijgen.

Partners en hun leidinggevenden starten de sessie, echter wordt dit altijd met respect voor de gemeenschap gedaan en zonder het bevorderen van eigen bedrijven.

Deelnemers aan de ronde tafels waarderen dit en het resultaat is dan altijd van hoge waarde voor beide partners en doelgroep.

15-35 C-level gasten (60 minuten)

• Open sessie voor de gasten om te bezoeken
• ICT Media helpt met het tot stand komen van de thema van de sessie
• Inclusief moderatie, AV materiaal en dranken

Een gemeenschap kan niet floreren zonder interactie en kennisuitwisseling. Daarom bieden ICT media en zijn partners de leden binnen de CIO gemeenschap aan om deel te nemen aan deskundige expert of thema sessies voor de CIO.

Managers van een aantal organisaties gaan een discussie aan over een actueel onderwerp. Na een inleidende presentatie door een deskundige of client ontstaat er vaak al snel een levendige discussie.

Een expert sessie wordt doorgaans gepresenteerd door één leverancier, terwijl een thema sessie wordt gepresenteerd door een selectie van leveranciers die werken in een zogenaamde eco-systeem.

TIM Awards

The Innovation Manager Awards zijn een initiatief van ICT Media en CIO Magazine, bedoeld om innovatieve projecten te belonen en te stimuleren bij zowel leveranciers als afnemers op het gebied van IT.

“Het idee is dat het totale Nederlandse IT-ecosysteem een collaboratieve en innovatieve mindset gaat omarmen”, aldus ICT Media-directeur Rob Beijleveld, jurylid en initiatiefnemer van de innovatieprijzen.

Most Innovative Leader

Genomineerden zijn echte thought leaders of inspirators, dan wel mensen die hun bedrijf transformeren en innoveren in het kader van huidig en toekomstige successen en relevantie.

Most Innovative Company

Het dienen van een breder algemeen belang voor burger en consument is een belangrijk pluspunt in deze categorie. Ook een slimme toepassing van technologie en informatie is cruciaal.

Most Innovative Vendor

Vernieuwing is pas relevant wanneer deze aansluit op de behoeften van klanten, consumenten en niet te vergeten de maatschappij als geheel. Een goede leverancier onderscheidt zich op dit punt.

Most Innovative Ecosystem

De markt vraagt steeds meer om het in gezamenlijkheid aanvliegen van uitdagingen en oplossingen. Innovatieve ecosystemen van partnerbedrijven en leveranciers maken het verschil.

Nomineer een partner

De TIM Awards worden traditiegetrouw in maart uitgereikt tijdens de drukbezochte CIO Diner Show in de sfeervolle Orangerie te ’s-Hertogenbosch.

Denk je dat iemand of een partner geschikt is voor de TIMMIES? Nomineren!

Partner worden?

Uw organisatie ondersteunen in verkoop en marketing doelstellingen

ICT Media ondersteunt haar partners in hun verkoop en marketing doelstellingen op basis van een hoge kwaliteit programma en entourage, in combinatie met een buitengewone doelgroep van hoog niveau. Het programma is volledig vraag gestuurde en het opgezet in samenwerking met partners op alle thema’s die hoog staan op de agenda van de bezoekers.

Onderstaand zijn de standaard pakketten die ICT Media aanbied, prijs op aanvraag. Daarnaast leveren we ook maatwerk oplossingen en aanvullende sponsoring opties. Neem contact op voor meer informatie op alle partnerschap mogelijkheden.

Event Partner

Als Event partner heeft u voor twee personen toegang tot het diner en een door ICT Media gefacilieerde dinertafel van 8 personen. Daarnaast heeft u in de communicatie tijdens de dag en in de maanden rondom het event zichtbaarheid als Eventpartner. Als laatste heeft u de mogelijkheid om zelf een rondetafel sessie te hosten tijdens het middagprogramma.

Meer informatie aanvragen

Tafel partner

Als tafel partner heeft u voor twee personen toegang tot het diner en een door ICT Media gefacilieerde dinertafel van 8 personen. Er is geen mogelijkheid om zelf een rondetafel sessie te hosten tijdens het middagprogramma.

Meer informatie aanvragen