Maandag - Vrijdag : 08:30 - 17:30
info@ictmedia.nl
073 - 614 0070

TOMMIES

De Outsourcing Awards uitgereikt op OM DINERSHOW

De CIO Magazine Diner Show is de perfecte scène voor de Toekenning van de TIMMIES, The Innovation Manager Awards Door CIO Magazine.

Elk jaar bezoekt TIM, The Innovation Manager, organisaties en zoekt naar grote innovatieve projecten en mensen met passie en creativiteit. De TIM Award is een initiatief gestart door ICT Media en CIO Magazine om innovatie te stimuleren op projecten op zowel de aanbod- als de vraagzijde Van de ICT-industrie.

De Nederlandse ICT-industrie en ICT-directeurs hebben een stimulans nodig om meer geld  te verdienen en energie te investeren in Transformatie en Innovatie. Het idee van de TIMMIES is dat de stimulans het gehele ICT Ecosysteem, zowel in de particuliere als in de openbare sector, zal ten goede komen. “We moeten ons ontdoen van het beperken van innovatiebudgetten en discussies In de bestuurskamer over operationele kosten versus investering In echte innovatie “, zegt ICT Media Director Rob Beijleveld, Initiatiefnemer van TIM Awards.

TIMMIES worden toegekend voor de meest innovatieve leider, Het meest innovatieve bedrijf, de meest innovatieve ICT Verkoper en het meest innovatieve ecosysteem.

CIO DINERSHOW

TOM categorieën 2017

Most Inspirational Sourcing Leader
Een persoonlijke Award, voor de manager die zich heeft onderscheiden door leiderschap te tonen en successen te boeken.

Most Successful Company in Sourcing
Deze Award wordt toegekend aan een organisatie aan de klantzijde van de markt, die heeft laten zien hoe met strategic sourcing successen zijn te behalen, soms onder lastige omstandigheden

Most Innovative Sourcing Vendor 
De Award voor de dienstverlener die innovatie niet alleen als marketingterm ziet, maar ook in de praktijk brengt.

Most Revolutionary Ecosystem
De Award voor organisaties die verdergaan dan transactionele samenwerking. Gemeenschappelijke doelstellingen, onderlinge afhankelijkheid en lange-termijn doelstellingen zijn belangrijke criteria.

Vul het onderstaande formulier in.

Je naam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Bericht

Nomatie procedure

Meldt u aan door middel van een motivatie van 50 woorden waarin u aangeeft waarom u vindt in een van de vier categorieën de beste te zijn voor het binnenslepen van een TOMMIE Award.

De categorieën waarvoor je je kan inschrijven zijn:

  • Most Inspirational Sourcing Leader: Een persoonlijke Award, voor de manager die zich heeft onderscheiden door leiderschap te tonen en successen te boeken.
  • Most Successful Company in Sourcing: Deze Award wordt toegekend aan een organisatie aan de klantzijde van de markt, die heeft laten zien hoe met strategic sourcing successen zijn te behalen, soms onder lastige omstandigheden.
  • Most Innovative Sourcing Vendor: De Award voor de dienstverlener die innovatie niet alleen als marketingterm ziet, maar ook in de praktijk brengt.
  • Most Revolutionary Ecosystem: De Award voor organisaties die verdergaan dan transactionele samenwerking. Gemeenschappelijke doelstellingen, onderlinge afhankelijkheid en lange-termijn doelstellingen zijn belangrijke criteria.